Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Velge riktig privatetterforsker

Bilde av to personer som inngår avtale

Når man velger privatetterforsker eller privatdetektiv som det også kalles på folkemunne, er det noen ting som er svært sentralt å bemerke seg. Det er flere i Norge som utgir seg for å være profesjonelle og seriøse privatetterforskere. I noen tilfeller så stemmer dette, men for andre kan det nærmest være så useriøst at det grenser til svindel.

Hvem du velger kan ha en stor innvirkning på summen du betaler, stegene i selve etterforskningen som gjøres, og den totale verdien på ditt sluttprodukt. Du merker raskt hvilken av disse du burde benytte deg av. Dette fordi en dyktig og profesjonell privatetterforsker kommuniserer godt med sin klient og lytter på det klienten ønsker å formidle med respekt og forståelse. De mindre seriøse forsøker ofte å komme med løsninger og pris, før du i det hele tatt har fortalt hele problemstillingen.


Nedenfor finner du punkter du kan benytte deg av i letingen etter den perfekte privatetterforskeren for din sak.

 

  1. Gjennomfør et raskt søk av de firmaene du har å velge mellom. Dette gjør du ved å søke på firmanavn.

  2. Undersøk deres hjemmeside. Virker den seriøs? Er den oppdatert etter dagens teknologiske standard, eller kan det virke som den er noe utgått på dato?

  3. Finn frem eieren av firmaet og gjør et raskt søk på personen, og legg til ordet "privatetterforsker" bak navnet. Finner du mye negativ omtale, er dette kanskje et firma du bør styre unna.

  4. Undersøk organisasjonsnummer og telefonnummer. I noen tilfeller er organisasjonsnummeret og telefonnummeret en gjenganger flere steder, der det kan virke som det er forskjellige privatetterforskningsfirmaer, men egentlig er dette samme firma som står bak flere nettsider for å få flere klienter. Da ender du opp med den samme useriøse privatetterforskeren du ønsker å unngå. Organisasjonsnummeret kan du søke opp i proff, telefonnummer kan du søke opp i google eller gule sider.

  5.  Ta kontakt med firmaet for en uforpliktende samtale for å få et innblikk i måten de arbeider på. Er de allsidige? Har de den kunnskapen og kompetansen som er nødvendig for å bistå deg?

  6. Undersøk om de har ansatte. Flere ansatte vil si at de har bredere kompetanse og utdanning. Dette kan sammenlignes med at du henvender deg til en lege for å utrede din helse og det blir satt inn et team med spesialister med forskjellig kjernekompetanse for å utrede deg. Det samme gjelder privatetterforskere. Desto bredere team, desto bredere kompetansefelt. Dette gjør at flere aspekter i din sak blir utredet med rett etterforsker på rett plass.

 

Ønsker du vår bistand eller drøfte om vi er det rette firmaet til å ta din sak?

Ta kontakt med oss på 94 09 90 95, eller benytt vårt kontaktskjema her.