Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Privatetterforsker Bergen

Har du mistanker om bedrageri eller utroskap, eller kanskje trenger du hjelp med slektsforskning? Nordlys Etterforskning kan hjelpe deg. Vi har lang erfaring med slike saker, og leverer alt innen etterforskning.

Nordlys Etterforskning holder til i Halden, men vi tilbyr privatetterforskning både i Bergen og resten av landet. 


Våre privatetterforskere har erfaring fra etater som politiet, barnevernet, kripos, økokrim og skatteetaten. Privatetterforskere benytter seg av mange av de samme arbeidsmetodene som politiet, men forskjellen er at vi som oftest jobber på oppdrag fra privatpersoner eller bedrifter. 


Dersom du trenger en gratis vurdering av din sak, så ta kontakt med oss i dag. Vi behandler alle forespørsler med full diskresjon, og har taushetsplikt fra første gangen du tar kontakt. 


Når bør man benytte seg av en privatetterforsker?

Det er ikke alle man møter som har gode hensikter, og ofte viser det seg å være lurt å være litt skeptisk. Personer med dårlige hensikter er imidlertid ofte gode til å lyve og skjule det de driver med. 


Dette kan for eksempel gjelde ansatte som stjeler fra egen arbeidsplass, utro partnere, personer som snylter på velferdsordninger eller foreldre som ikke er skikket til å ha full foreldrerett.


Det kan være veldig vanskelig å bevise at noe er i gjære, men samtidig klarer man ikke å overse følelsen om at noe er galt. Det er her vi privatetterforskere kommer inn. Vi har tilgang til informasjon som ikke er offentlig tilgjengelig, og benytter oss av profesjonelle metoder for å finne, organisere og vurdere bevisene du trenger. 


Våre tjenester

Prosessen starter alltid med at vi tar en grundig gjennomgang av din sak. Vi gir deg nøye oppfølging og rapporter både underveis og etter oppdraget er fullført. Her er noen av de vanligste oppdragene vi utfører: 


  • Spaning
  • Etterforskning av utroskap
  • Bakgrunnssjekk
  • Henlagte/nye politisaker
  • Saker tilknyttet barnevernet og barnefordeling 
  • Etterforskning ved mistanke om overvåkning
  • Etterforskning ved mistanke om justismord
  • Slektsforskning
  • Kontrollkjøp
  • DNA-testing


Les mer: Avsløre utroskap


Slik jobber vi med privatetterforskning

Grundig privatetterforskning er en kunst fordi man alltid må være diskré, holde seg innenfor juridiske rammer og sørge for at man finner svarene kunden leter etter. 


Vi kan løse din sak ved hjelp av flere forskjellige metoder. Eksempelvis overvåke en person, finne slettede bilder eller meldinger, og skaffe tilgang til informasjon som ikke er offentlig tilgjengelig. 


Vi benytter oss av moderne teknologisk utstyr og effektive metoder for å finne sannheten. Vårt mål er å finne svarene du trenger, slik at du kan konsentrere deg om hva du bør gjøre videre. 


Våre privatetterforskere

Nordlys Etterforskning ble startet opp av Simen Weberg i 2015. Han har utdanning både innen sikkerhetsfaget og barnevernspedagogikk. Vi samarbeider med 38 etterforskere som holder til over hele landet. 


Våre etterforskere har forskjellig utdanning og kompetanse som gjør at de egner seg som etterforskere. Noen av dem er utdannet politi, mens andre har erfaring med etterforskning fra Økokrim, Kripos og lignende. 


Slektsforskning

Lurer du på hvem besteforeldrene dine var, eller trenger du hjelp til å spore opp en slektning du aldri har møtt? Dette kan vi hjelpe deg med. Vi samarbeider med en av Nordens mest erfarne slektsgranskere, Kai-Samuel Vigardt. 


Han har hjulpet hundrevis av mennesker opp gjennom årene med å kartlegge sin familiehistorie. Han har også bred erfaring med oppsporing av ukjente arvinger


Trenger du hjelp av en privatetterforsker? 

Går du rundt med spørsmål du ikke får svar på? Det er slitsomt å være mistenksom uten å vite om man har rett til å være det. Nordlys Etterforskning kan finne svarene du trenger for å få en avklaring. 


Vi har lang erfaring med en rekke forskjellige saker av privat karakter. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller vil ha bistand av oss i din sak. 


Vi behandler alle forespørsler med full konfidensialitet, og alle opplysninger vi mottar fra deg lagres kryptert. 


Kontakt privatetterforsker i Bergen

Du kan ringe oss på telefon 94 09 90 95, sende oss en e-post til kontakt@norspes.no, eller trykke på knappen nedenfor. Vi vil kunne hjelpe deg der du er, gjennom våre dyktige og lokale privatetterforskere i Bergen.