Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Privatetterforsker Trondheim

Oppsøk Nordlys Etterforskning dersom du har behov for en privatetterforsker i Trondheim eller resten av landet. Vi har lang erfaring og opptrer som en profesjonell tredjepart i flere type problemstillinger. 

Å leie inn en privatetterforsker er det for mange høy terskel for. Mange er usikker på hva du privatetterforskning innebærer og hva slags oppgaver du faktisk kan leie inn en etterforsker for å gjøre.


Sannheten er at vi kan hjelpe med mye mer enn folk tror – ikke kun det stereotypiske som avsløring av utroskap, forfølgelse eller å finne en bortkommen slektning.


Vi er Nordlys Etterforskning

Nordlys Etterforskning åpnet dørene i 2015 og har siden hjulpet mennesker over hele landet med etterforskning og flere andre tjenester. 


Selskapet startet med utelukkende privatetterforskning som tilbud. I dag er selskapet delt opp i flere avdelinger: Etterforskning, Slektsforskning, Pedagogisk og Sikkerhet og kurs. Slektsforskning begynte vi å tilby i 2018, mens vår pedagogiske avdeling ble etablert i 2020, sammen med avdelingen for sikkerhet og kurs. 


Høy utdanning og lang erfaring

Vårt fokus ligger på kunnskap og service, som begge skal være så god som mulig. Alle etterforskere som jobber for oss har utdannelse og flere års erfaring fra blant annet politiet, økokrim og Kripos, barnevernet, skatteetaten og sikkerhetsbransjen. 


Når det kommer til terapeutene våre, har de alle enten en bachelor eller master innen sosialfag, og slektsforskerne i Nordlys Etterforskning er blant skandinavias fremste utredere innen slekt og familie. 


Derfor gjør vi det vi gjør

Vi i Nordlys Etterforskning er lidenskapelig opptatt av å være der for dere i prekære livssituasjoner, og fungere som en støtte og en hjelpende hånd. Våre tjenester er også til for å støtte deg når hverdagen går sin gang. 


Som klient hos oss får du en hånd i ryggen, fra start til slutt. Kommer du til oss for etterforskning, tilbyr vi deg også en samtalepartner som kan hjelpe deg å takle potensielle funn. Du vil også kunne få juridisk bistand gjennom oss.


Hva kan en privat etterforsker hjelpe deg med?

En privatetterforsker kan stereotypisk bli sett på som en detektiv, eller kanskje en som lurer i skyggene for å følge med på noen. Dette er ikke så langt fra realiteten, men vi gjør også mye mer. 


Spaning

Privatetterforskere brukes blant annet til spaning, som innebærer overvåking av en eller flere personer, eller å holde noe eller noen under oppsikt. Dette gjør vi vanligvis i forbindelse med utroskap, tyveri, svinn i butikk, bedrageri eller andre ting. 


Usikker på potensielle- eller allerede ansatte?

Vi gjør også bakgrunnssjekker, for eksempel i ansettelsesprosesser der en arbeidstaker ønsker å vite mer om kandidatene de står mellom. 


Er du usikker på noen du allerede har ansatt, eller en samarbeidspartner så utfører vi kontrollkjøp. På denne måten kan vi dokumentere hva som skjer når du ikke er der, og avsløre dårlig adferd, svindel og underslag.


Barnevernsaker

Dersom du mener at din barnevernssak ikke er behandlet riktig, eller ønsker å finne ut om ditt barns andre foresatte ikke behandler barnet slik han eller hun bør - vi samler inn bevis og hjelper deg å bygge sak. 


Kontakt privatetterforsker i Trondheim

Om du er i en situasjon det du har behov for en privatetterforsker i Trondheim, Oslo, Bergen eller andre steder i Norge – kontakt Nordlys Etterforskning. Vi bistår deg gjerne og du kan alltid være trygg på at du får høyst profesjonell hjelp og god service hos oss. Ring oss på telefon 94 09 90 95, send oss en mail på kontakt@norspes.no, eller kontakt oss via linken under.