Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Privatetterforsker Stavanger

Nordlys Etterforskning har erfaring fra Norges fremste etterforskningsinstituasjoner. Kontakt oss om du er i en situasjon der du har behov for en privatetterforsker i Stavanger eller resten av landet. 

En privatetterforsker kan hjelpe deg med mange ulike problemstillinger – helt sikkert flere du ikke selv har tenkt på. Det er ikke uvanlig å være usikker på hva en etterforsker faktisk kan gjøre for deg, og mange tenker nok at deres sak ikke er noe de kan komme til oss med. 


En etterforskers tjenester er mange, og vi hjelper klienter både i næringslivet og i det private. Men hva slags problemer er det egentlig vi kan hjelpe med med å løse? 


Hva gjør en privatetterforsker?

Mange har nok en misoppfatning om arbeidshverdagen til en privatetterforsker, eller begrenser den til kun det man har sett på film eller lest om i bøker. Mye av dette er ikke langt unna sannheten, men vi gjør også mye du ikke er klar over. Her er noen våre tilbud.


Avslører utro ektefeller med spaning

Spaning er rett og slett å overvåke noen, eller holde noe eller noen fysisk under oppsyn. Dette gjøres for å anskaffe informasjon man er ute etter, bekrefte eller avkrefte en mistanke eller avsløre et lovbrudd. 


Ofte leies en privatetterforsker inn for å spane på en ektefelle som er mistenkt for utroskap, men tjenesten brukes også i forbindelse med bedrageri, svinn i butikk, tyveri og kartlegging. 


Problemer med stalking?

Dessverre er det flere som opplever å få trusler, utpressing og har pågående personer i livet sitt som gjør livet deres vanskelig. Dette er noe vi i Nordlys Etterforskning kan hjelpe deg med, ved å finne ut av hvem truslene kommer fra, hvordan du kan konfrontere personen og ved å samle inn bevis til en eventuell anmeldelse.


Nye og henlagte politisaker

Om du har en sak hos politiet hjelper vi deg gjerne, enten den er aktiv eller henlagt. Våre privatetterforskere kan bistå deg i en gjenopptakelsesprosess, eller å finne bevis for en ny anmeldelse. Vi skriver rapporter, organiserer materiell og hjelper deg å bygge og føre saken din for politiet - dersom vi vurderer at det er en sak å bygge. 


Nordlys Etterforskning - hvem er vi?

Nordlys Etterforskning har drevet med privatetterforskning siden selskapet åpnet dørene i 2015, og har siden utvidet til å tilby flere andre tjenester. I dag har vi fire spennende avdelinger: Slektsforskning, Sikkerhet og Kurs, Pedagogisk og Etterforskning


Lang erfaring og høy kompetanse

Våre privatetterforskere i Stavanger har høy kompetanse og lang erfaring fra store etterforskningsinstitusjoner som Skatteetaten, Barnevernet, Politiet, Økokrim, Kripos og ellers i Sikkerhetsbransjen. Dette gjør at du kan være sikker på å få en privatetterforsker som er blant bransjens beste.


Våre andre avdelinger har også svært kompetente ansatte, blant annet har vi slektsforskere som er blant skandinavias fremste innen utredelse av slekt og familie. Vi har også kun terapeuter med en bachelor eller mastergrad innen sosialfag. 


Book privatetterforsker i Stavanger

Ta kontakt med oss i dag og la en av våre privatetterforskere hjelpe deg med ditt problem. Våre klienter er både privatpersoner og bedrifter – vi bistår deg i alt fra barnevernssaker til utroskap og bedrageri til utpressingssituasjoner. 


Du kan nå oss på telefonnummer 94 09 90 95, på vår e-postadresse kontakt@norspes.no eller kontakte oss ved å klikke på linken under. Ikke nøl med å søke hjelp!