Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Privatetterforsker

Hva er en privatetterforsker? Har du spørsmål eller mistanker som du ikke kan bevise? Da kan vi i Nordlys Etterforskning hjelpe deg. Vi har taushetsplikt og lang erfaring innen privatetterforskning.

En privatetterforsker er en person som påtar seg saker der offentlige instanser (for eksempel politiet) ikke har etterforsket ferdig saker, der det stilles spørsmål ved konklusjonen, eller der det finnes bevis som ikke har blitt godt nok belyst.


Nordlys Etterforskning holder til i Halden, men vi har privatetterforskere over hele landet som kan hjelpe deg der du bor. Våre etterforskere har utdanning og erfaring fra Politiet, Kripos, Økokrim, barnevernet og lignende. 


Vi er svært opptatt av å bevare din anonymitet, og behandler alle forespørsler med full konfidensialitet. Våre privatetterforskere tilbyr tjenester innen privatetterforskning både for privatpersoner og bedrifter. 


Her er noen av våre mest populære tjenester: 


  • Spaning
  • Barnefordelingssaker
  • Uskyldig dømt
  • Avsløre eller avkrefte utroskap
  • DNA-tester (farskapstest, slektstest o.l)
  • Slektsforskning
  • Etterforskning av henlagte politisaker
  • Bakgrunnssjekk
  • Granskning ved mistanke om overvåkning 


Hva gjør egentlig en privatetterforsker?

Vi har alle sett mystiske privatetterforskere som avslører utroskap på film, men det er ikke så mange som vet hvordan profesjonelle privatetterforskere opererer i virkeligheten. 


Privatetterforskere er ofte utdannet og/eller har erfaring fra politiet. Denne typen etterforskere benytter seg ofte av mange av de samme metodene som politiet, men forskjellen er at de jobber på oppdrag fra privatpersoner. 


Gjennom livet havner de fleste av oss i situasjoner der vi trenger bevis eller svar på noe for å få ro i sjelen. Da kan det være aktuelt å ta kontakt med en etterforsker. 


Dette kan for eksempel gjelde ved mistanke om utroskap, bedrageri eller andre typer løgner. Det kan også være aktuelt å leie inn en etterforsker dersom du vil forsikre deg om at en potensiell leieboer eller nyansatt har rent mel i posen. 


Ved å benytte seg av en privatetterforsker kan du spare deg selv for tid og bekymringer og få svar på det du lurer på. 


Les også: PrivatdetektivKonfidensiell, dokumentert og diskré etterforskning

Nordlys Etterforskning er en seriøs og profesjonell bedrift som har lang erfaring med forskjellige typer saker av privat karakter. Vi er svært opptatt av å bevare din anonymitet, og har taushetsplikt helt fra du tar kontakt med oss. 


All informasjon du gir oss behandles med full konfidensialitet og lagres kryptert. Vi er også veldig opptatt av å dokumentere alle våre funn slik at du har bevisene du trenger. Du vil få rapporter både underveis og etter oppdraget er fullført. Disse sender vi til deg i en digital fil med mapper og undermapper, slik at du enkelt finner frem. 


Slektsforskning

Vi kan også hjelpe deg med forskjellige oppdrag innenfor slektsforskning hvis du trenger det. Vår slektsforsker Kai-Samuel Vigardt har lang erfaring med slektsforskning, og har hjulpet hundrevis av nordmenn med å finne ut mer om sine forfedre. 


Han tilbyr blant annet oppsporing av bortkomne personer, oppsporing av arvinger i forbindelse med arveoppgjør, enkle og mer omfattende slektstrær. 


Privatetterforskning med full konfidensialitet 

Vi utfører tjenester både i Oslo og resten av Norge, for privatpersoner og bedrifter. Dersom du vil ha mer informasjon eller lurer på om vi kan hjelpe deg, så ta kontakt med oss på telefon for en gratis og uforpliktende samtale. 


Vi kan rådgi deg om hva som bør gjøres i din sak. Du kan også skrive til oss på epost eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor. 


Ingen sak er for stor og ingen sak er for liten for våre ansatte. Vi behandler din forespørsel med konfidensialitet og diskresjon, og kan gi deg et uforpliktende tilbud. 


unsplash